Gemeente Kapelle

Sport- en spelmiddagen voor kinderen

Vindt u het belangrijk om uw kind op een leuke manier kennis te laten maken met sport? Dan kan dat nu bij de sport- en spelmiddagen van Dagarrangementen Kapelle.

De kinderen komen spelenderwijs met verschillende, uitdagende sporten in aanrakingen en natuurlijk mogen ze deze allemaal uitproberen. De middagen zijn bedoeld voor kinderen van groep een tot en met vier. Tijdens deze middagen is er deskundige begeleiding aanwezig.

De sport- en spelactiviteiten vinden iedere dinsdagmiddag plaats in de gymzaal van Wemeldinge en iedere donderdagmiddag in gymzaal Molenvate te Kapelle. De kinderen mogen direct uit school komen en worden ontvangen met drinken en een koekje. Meer informatie over de activiteiten kunt u vinden op de website
www.dagarrangementenkapelle.nl. Inschrijven voor de activiteiten kan ook via de website.

Dagarrangementen Kapelle is een initiatief van de gemeente Kapelle, Facetscholen, Alpha Scholengroep en Kinderopvang De Bevelanden. Voor meer informatie over Dagarrangementen Kapelle kunt u contact opnemen met de coördinator Emmy Bouwense-Balkenende op telefoonnummer 06 â 44 85 41 22.