Denda Games lanceert het derde deel in de Midnight Mysteries serie

Persbericht van MyPoi World B.V.

Na de uiterst succesvolle eerste twee delen uit de serie, "The Edgar Allen Poe Conspiracy" en "The Salem Witch Trials" is Denda Games zeer verheugd met de release van deze zeer vernieuwende Zoek&Vind/Adventure-game.
Midnight Mysteries: Devil on the Mississippi is gebaseerd op bestseller auteur Mark Twain. Twain werd wereldberoemd als schrijver van o.a. de avonturen van "Tom Sawyer" en "Huckleberry Finn" Afgelopen jaar werd de 175e verjaardag van Mark Twain gevierd met zijn langverwachte autobiografie en de game "Midnight Mysteries: Devil on the Mississippi"

In "Midnight Mysteries: Devil on the Mississippi", roept de geest van Mark Twain de hulp in van de speler. Door de passie van Mark Twain voor geschiedenis en de liefde voor het bestuderen van het mysterie omtrent de ware identiteit van Shakespeare, wordt in dit eeuwenoude mysterie zelfs de interesse van de duivel zelf gewekt.
Twain probeert de duisternis op te helderen en daarin neemt het verhaal een onverwachte wending.
Met de hulp van Mark Twain moet de speler proberen de waarheid aan het licht te brengen om voor eens en voor altijd alle onzekerheden rondom Shakespeare's identiteit weg te nemen. Was Shakespeare een oplichter? En hoe raakte Twain zoveel jaren later verzeild in dit vreemde verhaal?

Het spel "Midnight Mysteries: Devil on the Mississippi" is een Collectors Edition, deze bevat een speciale strategiegids, wallpapers en heel veel bonuscontent.

De toonaangevende website op het gebied van casual games en reviews, GameZebo.com heeft "Midnight Mysteries: Devil on the Mississippi" bestempeld als "zeer goed".

De game is volledig Nederlandstalig.

Over Denda Games:

Denda Games is uitgever van een uitgebreid assortiment aan casual games voor zowel het online platform als voor PC/CDR en Nintendo DS in de Benelux. Het bedrijf is opgericht in 1993 door Jacques Neuvel. Toen het aantal online verkopen van casual games aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, was Denda Games één van de eerste bedrijven die een potentieel succes ontdekte voor de verkoop van deze casual games in het retailkanaal. Denda Games is momenteel marktleider in de Benelux. In september 2011 is het aanbod casual games in het assortiment van Denda gegroeid tot meer dan 250 titels. Denda Games streeft ernaar om iedere dag een online game te releasen en wekelijks een PC/CDR op de markt te brengen.

Denda Games op Facebook: www.facebook.com/dendacasualgamesclub Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*
*
*

Links:
http://www.denda.com



Razende Robot Reporter