Networking4all genomineerd voor SIDN Internet Awards 2011

Persbericht van Networking4all B.V.

AMSTERDAM - SIDN, beheerder van de Nederlandse domeinnaamextensie .nl, heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de SIDN Internet Awards 2011. In vier verschillende categorieën zijn prijzen te verdelen. Networking4all is één van de twee kanshebbers in de categorie 'Veilig Internet'.

SIDN heeft Networking4all met de bewustwordingscampagne Veilig Internet voor kinderen genomineerd voor de categorie 'Veilig Internet'. Op 11 oktober krijgen alle genomineerden de gelegenheid een professionele promotiefilm op te nemen voor het initiatief. Samen met de Nijmeegse wijk Hazenkamp zal Networking4all voor de award strijden, waarvan de winnaar bekend zal worden gemaakt en de prijs zal worden uitgereikt op 10 november tijdens het speciale 25 jaar .nl congres.

De campagne welke Networking4all speciaal heeft opgezet om kinderen bewust te maken voor de gevaren en mogelijkheden op internet is van start gegaan in het weekend van 1 en 2 oktober 2011, tijdens het Scientific Festival bij NEMO in Amsterdam. Aan de hand van hoofdpersonen Simon, Donny, Harry en Reggy willen we de startende internetter bewust maken van de gevaren op internet.

Door middel van filmpjes, spelletjes en voorlichtingsbijeenkomsten laten we de jongste internetters op een speelse manier kennis maken met het gevaar dat altijd en overal op de loer ligt. Tijdens deze voorlichtingen leren we kinderen veilige wachtwoorden te kiezen, op te passen met de informatie die je deelt op social netwerk sites en het herkennen van veilige websites. Naast de aanwezigheid op het Scientific Festival is Networking4all in gesprek met diverse basisscholen om ook hier de komende maanden voorlichtingen te geven.

Onderdeel van een groter project
De campagne is onderdeel van een groter project dat in meerdere landen en talen loopt. Middels filmpjes en de kenmerkende hoofdpersonen tracht Networking4all op beurzen en evenementen aan de hand van presentaties de kijker na te laten denken en te discussiëren over een veiliger internet.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*
*
*
*

Links:
http://www.networking4all.com/nl/



Razende Robot Reporter