Route Mobiel nu ook voor autoverzekering

Persbericht van Route Mobiel

Vanaf vandaag biedt Route Mobiel ook autoverzekeringen aan. Deze verzekering is simpel online af te sluiten, scherp geprijsd, kent geen dubbele dekking en is dagelijks opzegbaar.

Geen dubbele dekking
"Route Mobiel staat voor innovatie en transparantie. Bij het ontwikkelen zijn wij op zoek gegaan naar een onderscheidende propositie", aldus Edward Reinderts, Commercieel Directeur van Route Mobiel.
"Uit de productwijzer van Moneyview blijkt dat 41 van de 44 onderzochte autoverzekeringen een dekking bieden voor pechhulp in de allrisk autoverzekering. Deze beperkt zich vaak tot jonge auto's en sluit een aantal veel voorkomende pechsituaties uit zoals lekke banden, starthulp en verkeerde brandstof. In deze verzekeringen is er dus wel sprake van een dubbeldekking, zodra de consument naast zijn autoverzekering ook een aparte pechhulpverzekering heeft afgesloten. De autoverzekering van Route Mobiel voorkomt dubbeldekkingen waardoor de consument voor elke service maar één keer betaalt.''

Schade of pech, wie moet ik bellen?
Dagelijks gaan de klanten van Route Mobiel met de auto naar hun werk of op vakantie. Bij een ongeval of pech onderweg is niet altijd duidelijk wie men moet bellen voor de hulpverlening. Reinderts: "Uit ons klantonderzoek komt naar voren, dat klanten niet willen nadenken wie ze moeten bellen. Ze willen hulp en geen zoekwerk. Daarom hoeven de klanten maar 1 telefoonnummer te onthouden, geen pasje bij zich te hebben of een klantnummer te weten. Het kenteken of adres is voldoende en de hulpverlening wordt gestart".

Route Mobiel reist met je mee
In mei van dit jaar heeft Route Mobiel een reisverzekering geïntroduceerd. Met de autoverzekering en de bestaande pechhulpverzekering kunnen klanten altijd rekenen op de vertrouwde service van Route Mobiel. Wat er ook onderweg gebeurt, Route Mobiel helpt automobilisten gegarandeerd altijd weer op weg.

Over Route Mobiel
Route Mobiel biedt hulpverlening in heel Nederland en in 43 andere landen in Europa. Klanten van Route Mobiel worden snel op weg geholpen door de inzet van ruim 1.300 deskundige pechhulpverleners verspreid over maar liefst 180 uitvalspunten in Nederland.

Route Mobiel meet de tevredenheid bij haar klanten voortdurend via Tevreden B.V., een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in het meten van klanttevredenheid. Route Mobiel wordt door haar klanten gewaardeerd met gemiddeld een 8,2. Kijk op www.routemobiel.tevreden.nl voor meer informatie en de actuele klanttevredenheid.

Links:
http://www.routemobiel.nl



Razende Robot Reporter