Gemeente Zoetermeer

Buitenactiviteit op stadsboerderij De Weidemolen

Binnenkort organiseert de stichting ParticipARTe, in samenwerking met De Weidemolen en Terra Art-Projects, een buitenactiviteit op De Weidemolen in Oosterheem. Er wordt een kunstzinnige toegangspoort gemaakt, gebaseerd op een stijl die afgeleid is van natuurvolkeren.

Dit project is bedoeld voor volwassenen en oudere jeugd. De uitdaging is om gezamenlijk en op een creatieve manier de handen uit de mouwen te steken. Tegelijkertijd doen de deelnemers ervaring op met de materialen waarmee gewerkt wordt. Andere aardige aspecten van deze manier van werken zijn het bevorderen van ruimtelijk inzicht en het ontdekken hoe perspectief in het werk wordt gebracht. Schilderen en bewerken; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onbekend talent
Het sociaal omgaan met elkaar speelt een belangrijke rol en er zijn bij de vorige projecten zelfs mooie vriendschappen ontstaan. En het is al heel wat keren gebeurd, dat mensen tijdens de activiteiten ontdekten over (onbekend) talent te beschikken. Het aardige hiervan is dat het intussen bij elke leeftijdscategorie is voorgekomen!

Aanmelden
Er wordt gewerkt op dinsdag van 10.00 tot 13.00 uur en de deelname is gratis. Iedereen die dit leuk vindt is welkom om mee te doen. Hiervoor opgeven kan bij info@participarte.nl.