Ingezonden persbericht



- Persbericht ­

COMMunity knipoogt naar clichés
Nieuw seizoen vanaf 10 oktober om 19.10 uur

Amsterdam, 29 september 2011
De duivels pittige comedy over een 'loser'college vol dropouts, gescheidenen van middelbare leeftijd en Chevy Chase, is vanaf 10 oktober terug met een tweede seizoen bij Comedy Central. Community, door New York Magazine uitgeroepen tot beste show van 2010, laat Joel McHale zien als Jeff Winger, een voormalig advocaat die verplicht weer in de schoolbanken zit na zijn schorsing. De show maakt duidelijke verwijzingen naar de hedendaagse cultuur, maar daagt vooral het voorspelbare uit door vaak een referentie binnen een referentie te maken, waardoor het onderwerp nog obscuurder wordt. Community is gevat geschreven, bevat briljante citaten, heeft een geweldige cast en vooral een overdosis aan humor. Kortom, alle ingrediënten voor een goede comedy. Community is vanaf 10 oktober om 19.10 uur te zien bij Comedy Central.

Ook in seizoen twee vormt Jeff's opgerichte studiegroep, met een aparte mix aan medestudenten, de 'stabiele' basis voor de verder compleet onvoorspelbare wereld van Greendale Community College. Joel McHale, Gillian Jacobs, Chevy Chase, Yvette Nicole Brown, Donald Glover, Danny Pudi, Alison Brie, Ken Jeong en Jim Rash geven allemaal zo'n andere invulling aan hun karakters dat elke samenstelling op beeld een andere comedy-dimensie geeft.

Maar wie vormen dan die eclectische mix aan studenten? De oudere studenten zijn Pierce Hawthorne (Chase) ­ een handdoekjes magnaat die alleen naar school gaat voor de lol ­ Britta Perry (Jacobs) die naar school gaat om de structuur in haar leven terug te brengen en Shirley Bennett (Brown) die graag een eigen bedrijf wil beginnen. Aded Nadir (Pudi), Troy Barnes (Glover) en Annie Edison (Brie) vertegenwoordigen de jonge garde, terwijl Senor Chang (Jeong) een voormalig docent is die nu student wordt en hoofdmeester Pelton (Rash) die de school runt en voortdurend verkleed verschijnt.

Community is elke maandag om 19.10 uur te zien bij Comedy Central. Hoge resolutie beeld en een promo vind je HIER

www.comedycentral.nl

###


- EINDE BERICHT ­



Ingezonden persbericht