DeLaMar Theater waarschuwt publiek voor onbetrouwbare ticketservices

Persbericht van DeLaMar

Publiek van het DeLaMar Theater blijkt, o.a. door de goede kaartverkoop voor de voorstelling Ja hoor. . . daar is ie weer! van André van Duin, steeds vaker kaarten te bestellen buiten de reguliere verkoopkanalen om. Het DeLaMar betreurt dat vaste klanten hierdoor onbedoeld in aanraking komen met onbetrouwbare online ticketservices. Het publiek betaalt onnodig te veel voor de toegangskaarten en krijgt na de betaling vaak te horen dat de show toch is uitverkocht waardoor de fans de show mislopen.

De website PepeTickets.nl verkoopt 1e rang kaarten voor André van Duin voor 99 euro + 12,50 euro servicekosten. Via de (online) kassa van het DeLaMar Theater kost eenzelfde toegangsbewijs 55 euro. PePe Tickets koopt de kaarten pas in op het moment dat een klant een bestelling heeft gedaan. Dit heeft tot gevolg dat de kaarten vaak als nog niet beschikbaar zijn omdat de voorstelling bij het theater is uitverkocht. De klant krijgt vervolgens te horen dat het betaalde bedrag hopelijk binnen 8 weken wordt teruggestort. Organisaties zoals Rang1Tickets, Tickets Unlimited, Onlineticketshop en viagogo gaan op een soortgelijke manier te werk.

Het DeLaMar Theater drukt de theaterbezoeker op het hart om te allen tijde via de officiële kassa van het theater kaarten voor voorstellingen te boeken. Het publiek betaalt via deze weg gegarandeerd de laagste prijs en is verzekerd van een plaats in de zaal.

Links:
http://www.delamar.nl



Razende Robot Reporter