Gemeente Berkelland


Persbericht
7 oktober 2011

Zinvolle CDA Berkelland
'Meet & Greet'
op vrijdag 7 oktober in De Lindeboom in Eibergen

CDA-fractie en het CDA-bestuur hebben een goed en interactief gesprek gevoerd met leden/medewerkers van Berkellandse verenigingen, organisaties en instellingen. De bijeenkomst vond plaats op vrijdag 7 oktober om 17.30 uur in Café Brasserie De Lindeboom, Hagen 28, 7151 CA Eibergen en trok ongeveer 25 belangstellenden.

Routebeschrijving

Diverse onderwerpen, vragen en/of zorgen waren bespreekbaar met het CDA. Onder het genot van een hapje en drankje werd de CDA-fractie kritisch bevraagd over met name Samen Anders. Vooral het procesmatige verloop van het beleid en de communicatie hierin door het college, zou naar de mening van de gasten veel beter kunnen en moeten. Aan de andere kant zien burgers ook wel positieve punten in dit proces, zoals 'de verantwoordelijkheid terug geven aan de samenleving'. Ook werd door de verschillende instanties en burgers onderling zinvol gediscussieerd over wat er speelt in de gemeente Berkelland.

De CDA-politici luisterden niet alleen naar deze inbreng, maar ze gaan met de vragen/suggesties ook aan de slag.

Het Meet & Greet initiatief in Eibergen was als eerste keer een succes en krijgt zeer zeker een vervolg in de andere kernen van Berkelland. Ook zal de CDA- fractie deze interactieve bijeenkomst in het voorjaar van 2012 in de kern Eibergen herhalen.

Contactpersoon van de CDA-fractie is mevr. Marian Bolster, Borculoseweg 18, 7151 MP Eibergen, mob: 06-39715241, e-mail: a.bolster@gemeenteberkelland.nl.


---- --