Ingezonden persbericht



- Persbericht -

Be Informed en BearingPoint tekenen samenwerkingsoverenkomst Nieuwe Technologie voor de Nieuwe Wereld

Apeldoorn (NL), 10 oktober 2011 - IT-consultancy BearingPoint en softwareleverancier Be Informed hebben hun eerdere samenwerking voor de Belastingdienst Caribisch Nederland uitgebreid en geformaliseerd in een exclusieve samenwerkingsovereenkomst die beide partijen ŽBe Informed Cas AbouŽ zijn gaan noemen. Doel van de overeenkomst is het gezamenlijk bedienen van klanten in het Caribisch gebied en het realiseren van een off shore center voor klanten in bijvoorbeeld Nederland en de Verenigde Staten.

Achtergrond Sinds 10 oktober 2010 zijn Bonaire, Sint Eustatius en Saba (tezamen Caribisch Nederland) bestuurlijk gezien openbare lichamen die als bijzondere gemeenten functioneren binnen het land Nederland. Dit jaar werkten BearingPoint en Be Informed al mee aan het ICT-systeem ter ondersteuning van de nieuwe heffings- en inningswetgeving door de Belastingdienst Caribisch Nederland. Deze eerste Europese aanbesteding in de Cariben, werd door branchevereniging ICT~Office onderscheiden met de ICT Aanbesteding Award 2011. Daarnaast zijn in Caribisch Nederland opdrachten uitgevoerd voor SVB Curaçao en SVB Bonaire.

Over BearingPoint Caribbean BearingPoint Caribbean is een Management en Technology Consultancy firma, bekend om haar ruime branchekennis, de hoge klanttevredenheid en de lange klantrelaties. BearingPoint werkt met klanten samen om hun ambities van strategie tot uitvoer te realiseren, en tekent voor ontwerp, bouw en implementatie. BearingPoint werkt met professionele partners als Be Informed om de toegevoegde waarde

Wapenrustlaan 11-31 7321 DL Apeldoorn The Netherlands T +31 (0)55 - 368 14 20 E info@beinformed.com www.beinformed.com

voor klanten te maximaliseren.

Over Be Informed Be Informed is een internationaal opererende, onafhankelijke Nederlandse softwareleverancier. Het Be Informed business process platform richt zich op administratieve processen, die steeds kennisintensiever worden. Organisaties die gebruik maken van de Be Informed software rapporteren door de unieke aanpak vaak tientallen procenten kostenbesparingen, dramatisch gestegen productiviteit door een veel hogere straight-through-processing en wijzigingstrajecten die zijn teruggebracht van maanden naar dagen.






---- --