Politie Zeeland


---

1662-2011 Mogelijke verdachte van diefstal diesel aangehouden
In de nacht van zondag op maandag, rond 03.00 uur, is een 42-jarige man uit Tilburg aangehouden nabij een autobedrijf aan de Nijverheidsstraat in 's-Heer Arendskerke.

Rond die tijd meldde een getuige dat er een verdachte auto stond bij het autobedrijf. De auto werd goed omschreven door de getuige. Op het moment dat agenten van de Zeeuwse politie ter plaatse kwamen reed de auto juist weg.

De agenten hebben de auto laten stoppen en door een andere politie-eenheid is een onderzoek ingesteld bij het bedrijf. Daar werden sporen van inbraak gevonden en hierop is de Tilburger aangehouden.

Hij is overgebracht naar het politiebureau in Goes. Hij wordt vandaag gehoord over de zaak.

1663-2011 Terneuzenaar aangehouden wegens bedreiging
Omstreeks 01.00 uur in de nacht van zondag op maandag is een 20-jarige Terneuzenaar aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie.

In de tuin van een woning aan de Kanaalweg in Hulst werd de man aangehouden wegens bedreiging en vernieling.

De man wordt er van verdacht diverse goederen te hebben vernield in de woning. Ook wordt hij er van verdacht een vrouw te hebben bedreigd.

Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

1664-2011 Aangehouden wegens huiselijk geweld, St. Jansteen
Een 44-jarige man uit de gemeente Hulst is zondagavond omstreeks 21.00 uur aangehouden in een woning aan de Wilhelminastraat in Sint Jansteen.

Hij wordt verdacht van het plegen van huiselijk geweld. De man zou zijn vriendin hebben mishandeld.

Bij zijn aanhouding pleegde hij het nodige verzet. Door de agenten die hem aanhielden werd pepperspray gebruikt om de man onder controle te krijgen. Hij heeft een huisverbod gekregen.

1665-2011 Parkeerautomaat opengebroken, Zierikzee
Zondagmorgen omstreeks 08.30 uur is ontdekt dat een parkeerautomaat aan de Gasthuisboomgaard in Zierikzee was opengebroken.

Het is niet gelukt om geld uit de automaat te stelen. De automaat is wel ernstig vernield.