Gemeente Lisse

Week van de opvoeding

22 september 2011
Week van de opvoeding

Het Centrum voor Jeugd en Gezin in Lisse doet mee aan de landelijke week van de opvoeding van 10 tot 17 oktober. Lisse start al op 8 oktober met de open dag van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). De dagen erna zijn er allerlei bijeenkomsten met interessante thema's. De gemeente Lisse subsidieert deze activiteiten.

Open dag CJG

Op 8 oktober heeft het CJG van Lisse een open dag. Tussen 12.00 en 16.00 uur is iedereen welkom. Er zijn leuke activiteiten voor iedereen die met opvoeden te maken heeft. Ook kinderen zijn welkom. Loop gewoon even binnen!

Kleurwedstrijd

Kinderen van 4 tot en met 7 jaar kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd. De kleurplaat kunt u downloaden van www.cjglisse.nl en voor 3 oktober inleveren bij het CJG (Grachtweg 38, de Bolster). Wethouder de Roon reikt tijdens de open dag de prijzen uit.

Programma

De week van de opvoeding zet opvoedvragen centraal. Er is voor iedere ouder wel iets interessants bij. De deelname aan alle activiteiten is gratis. Er zijn lezingen over positief opvoeden, een lezing over de wil van de peuter, een presentatie met theater over puberwereld en meer.

Meer informatie en aanmelden

Op www.cjglisse.nl staat het complete programma. Bij sommige bijeenkomsten is een maximum aantal deelnemers. Meldt u daarom snel aan!