Gemeente Zwartewaterland


Nieuws- en Persberichten

27-09 Vaartweg Hasselt tijdelijk afgesloten

De Vaartweg in Hasselt wordt vanaf 10 oktober tot en met 28 oktober 2011 volledig afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het betreft het gedeelte vanaf de kruising met de Telvorenstraat tot en met de kruising Ter Wee - Zandvoortweg. In het verlengde van de Vaartweg is de N377 naar de Lichtmis ook afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Werkzaamheden
De Vaartweg wordt afgesloten om een aantal werkzaamheden uit te kunnen voeren. Op de Vaartweg wordt nieuw asfalt aangebracht en bij nieuwbouwwijk "Hasselt om de Weede" een rotonde aangelegd. Daarnaast wordt een kantopsluiting aangebracht langs de weg. Aannemer Schagen Infra voert deze werkzaamheden in opdracht van de gemeente uit. De overlast proberen wij voor u tot een minimum te beperken.

Bereikbaarheid
Er wordt een omleidingsroute aangegeven via de provinciale wegen, vanaf en naar de afslag Zwolle-zuid bij de A28. Dit geldt ook voor de afslag Meppel-noord bij de A32. "Hasselt om de Weede" en Ter Wee zijn voor bestemmingsverkeer bereikbaar. De busroute via de Hendrik van Viandenstraat naar de Burgemeester Malcorpslaan blijft zo lang mogelijk in stand. Tijdens werkzaamheden op de kruising Hendrik van Viandenstraat - Vaartweg wordt een tijdelijke halte in de Telvorenstraat geplaatst. De haltes op de Burgemeester Malcorpslaan vervallen op dat moment.

Vragen
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het team Kapitaalsgoederen op T 038 385 34 10.