Ingezonden persbericht

Den Haag, 6 oktober 2011

DE VEGETARISCHE SLAGER NU OOK BESCHIKBAAR VOOR FOODSERVICE EN EXPORT

De Vegetarische Slager en V&S Foodspecialist zijn een samenwerking op commercieel gebied overeengekomen voor de foodservice en retail. Door het combineren van productiekennis, productontwikkeling, verkoop en logistiek zien zij goede mogelijkheden om het merk De Vegetarische Slager ook in het buitenland en in het foodservicekanaal op de kaart te zetten. Tijdens de Anuga in Keulen presenteren zij gezamenlijk een kernassortiment vegetarische producten voor de foodservice.

Over De Vegetarische Slager:

De Vegetarische Slager staat aan de basis van een revolutie binnen de vleesbranche, de plantaardige vleesvervangers zijn spectaculair van structuur, en smaak. De passie is om vleeseters te laten beleven dat ze helemaal niets hoeven te missen.

Over V&S Foodspecialist:

Dé Foodspecialist op het gebied van innovatieve diepvries foodproducten. Door de ruime ervaring binnen zowel retail als foodservices heeft zij in haar discipline, het produceren van een breed assortiment aan spiesen en overige ambachtelijke foodproducten, een toonaangevende positie opgebouwd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Eric Postma

V&S Foodspecialist Weversbaan 8 2352 BZ Leiderdorp Tel: 071-5813535 info@foodspecialist.nl www.foodspecialist.nl

---- --


Spui 167A 2511 BM Den Haag www.devegetarischeslager.nl Email:info@devegetarischeslager.nl