Gemeente Achtkarspelen

PERSUITNODIGING

2011/YG_91

Buitenpost, 10 oktober 2011

Wethouder Antuma reikt informatiepakket CJG Achtkarspelen uit

Wethouder Klaas Antuma heeft maandag 10 oktober het eerste exemplaar van 'De Friese Tipkrant Positief Opvoeden' in Achtkarspelen en de informatiefolder over het Centrum Jeugd en Gezin Achtkarspelen uitgereikt aan familie Ploegsma - Van der Meer uit Buitenpost. De uitreiking vond plaats in het consultatiebureau in de Fonteinkerk in Buitenpost.

Tussen 10 en 15 oktober ontvangen ouders/ verzorgers via de basisschool, peuterspeelzaal, consultatiebureau of kinderopvang 'De Friese Tipkrant Positief Opvoeden' boordevol leuke ideeën en tips over opvoeden en de informatiefolder van het Centrum voor Jeugd en Gezin Achtkarspelen.

Van 10 tot 17 oktober staat Achtkarspelen, net als de rest van Nederland, in het teken van de Week van de Opvoeding. In het hele land vinden leuke en interessante activiteiten plaats rond het thema opvoeden en opgroeien. Ook het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Achtkarspelen doet mee en organiseert op 11 en 12 oktober lezingen over het Puberbrein in Surhuisterveen en Buitenpost en de lezing "De Kracht van Positief Opvoeden" in Harkema. Er zijn nog plekken vrij voor de lezingen. Op vrijdagochtend 14 oktober organiseert het CJG Achtkarspelen voor alle ouders en overige belangstellenden een twitterspreekuur met de pedagoog. Heeft u vragen of opmerkingen over opvoeden of opgroeien twitter dan mee op www.twitter.com/cjg8k (@cjg8k).

Het CJG is dé plek waar organisaties voor de jeugd met elkaar samenwerken binnen Achtkarspelen. Iedereen kan bij het CJG terecht met alle vragen of zorgen over opvoeden en opgroeien. Het CJG is er voor (aanstaande) ouders, kinderen en jongeren tot 23 jaar.