Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Zutphen - Vrouw krijgt kopstoot                           |
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een mishandeling van een 21-jarige vrouw uit Warnsveld. De vrouw kreeg zondagavond in een horecagelegenheid in Zutphen een kopstoot, vermoedelijk van een 34-jarige man uit die plaats.

De man is inmiddels verhoord.

Er ontstond zondagavond rond 20.30 uur ruzie tussen de twee in een horecagelegenheid in het centrum van Zutphen. Het is nog niet bekend wat de aanleiding voor de ruzie was. Volgens de vrouw gaf de man haar een kopstoot. Na het incident heeft de man de horecagelegenheid verlaten. Op een zoektocht troffen agenten de man ongeveer 20 minuten later aan op de Vogelpark in Zutphen. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld. De politie zal nog enkele getuigen verhoren over het incident en maakt dan proces-verbaal op.

2011142334

|     |Lochem - Kluis weg bij woninginbraak                      |
Er is op zaterdag 8 oktober een woninginbraak gepleegd aan de Barchemseweg in Lochem. Bij de inbraak werd een kluis weggenomen. In de kluis zat onder meer geld.

De inbraak werd zaterdagavond rond middennacht ontdekt. Men is de woning binnengekomen door een deur te forceren. De politie stelt een buurtonderzoek in en vraagt getuigen die iets van de inbraak gezien of gehoord hebben zich te melden via 0900-8844.

2011142066

|     |Zutphen - Auto botst tegen boom                           |
In de nacht van zondag op maandag 10 oktober is een 23-jarige automobiliste uit Zutphen gewond geraakt na een eenzijdige aanrijding in haar woonplaats. De auto waarin de vrouw reed botste tegen een boom. De drie overige inzittenden bleven ongedeerd.

De vrouw en de inzittenden, reden rond 01.15 uur over de Laan van Eme in Zutphen. Toen de bestuurster de kruising met de Beethovenstraat voorbij was, raakte zij door nog onbekende oorzaak, de macht over het stuur kwijt. Vermoedelijk begon de auto te glijden, waarna deze tegen een boom tot stilstand kwam. Hulpdiensten werden gewaarschuwd en de bestuurster werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Zij liep letsel op aan haar hoofd.

De overige inzittenden, twee jonge vrouwen van 21-jaar uit Zutphen en Deventer en een 20-jarige jongen uit Deventer bleven ongedeerd. De beschadigde auto is afgesleept.

2011142399

EINDE BERICHTEN

-----------------------
(

(

---- --