Provincie Overijssel

Afsluiting N 743 bij Borne tot en met 15 oktober

11 oktober 2011

De provincie Overijssel gaat de hoofdrijbaan van de provinciale weg N 743 tussen de grens gemeente Hengelo (ter hoogte van de brug over de Bornsebeek) en de rotonde Rondweg-Prins Bernhardlaan afsluiten voor het doorgaande verkeer van maandag 10 oktober tot en met zaterdag 15 oktober.

De afsluiting is nodig in verband met wegwerkzaamheden. De genoemde data zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de A 1, de A 35 en de N 349 bij Almelo en viceversa. De omleiding wordt met borden aangegeven.

De meeste fietsoversteekplaatsen zijn op bovengenoemde gedeelte ook afgesloten. Er kan overgestoken worden nabij de Ikea en op de rotonde Rondweg/Prins Bernhardlaan. Met behulp van bebording worden de fietsroutes aangegeven.

Verbetering wegen in Overijssel

De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werkt de provincie op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen in Overijssel. Bij de N 743 gaat het om het aanbrengen van geluidsreducerend asfalt, het verbeteren van de fietsoversteek en het aanbrengen van nieuwe strepen op de weg. Kijk voor verdere informatie over de wegwerkzaamheden en de omleidingsroutes opwww.bereikbaar.overijssel.nl.