Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Exclusieve package met post-metaltoppers in 013

Ghost Brigade, A Storm Of Light en Intronaut op 11 oktober te zien in de Kleine Zaal

Op dinsdag 11 oktober zal 013 een exclusieve package presenteren met drie toppers uit de post-metal in de Kleine Zaal, zoals het uit Finland afkomstige Ghost Brigade, de Brooklynse driemansformatie A Storm of Light en het eveneens uit Amerika afkomstige gezelschap van Intronaut.

Op Ghost Brigade uit Finland valt niet zo makkelijk een label te plakken. Vier jaar geleden sloeg hun post-metal met invloeden van progressieve rock tot metalcore in als een bom. Sindsdien heeft de band zijn sound alleen maar verder uitgewerkt en verfijnd. De Brooklynse driemansformatie A Storm Of Light verpletterde eerder al de Stage01 (toen nog Bat Cave) van 013 en daarvoor het Roadburn Festival met hun kruising van doom metal en postrock heftig ondersteund door fenomenale visuals.

Het uit Los Angeles afkomstige post-metalgezelschap Intronaut mag de zaal opwarmen met hun sludge-metal. De band werd zeven jaar geleden opgericht door ex-leden van Anubis Rising, Uphill Battle en Exhumed. Deze package wordt exclusief georganiseerd in 013. Het moge duidelijk zijn dat de liefhebber van de betere, stevige post-metal deze avond niet aan zich voorbij mag laten gaan.

Ghost Brigade + A Storm Of Light + Intronaut
Dinsdag 11 oktober | aanvang 20:00 | zaal open 19:30 Tickets ¤ 13,50 (excll. service- en transactiekosten) | Kleine Zaal | VVK is reeds gestart

013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht