Ver. Beleggers Duurzame Ontwikkeling

Congres MVO Verslaglegging "De duurzame toekomst van verslaglegging" op 11 oktober 2011 te Den Haag

19/09/2011

Op dinsdag 11 oktober 2011 organiseren AEGON, DHV, het Global Reporting Initiative (GRI) en de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling het jaarlijkse seminar over de trends op het gebied van MVO communicatie en verslaggeving. VBDO is mede-organisator van dit event en faciliteert tevens de masterclass "Waarde creëren met integreren!?" met medewerking van Diederik Timmer (Sustainalytics), Marleen Janssen Groesbeek (Eumedion) en Anatoli van der Krans (MN Services)

Dit dertiende opeenvolgende jaar bieden de organisatoren u weer een gevarieerd programma. Dit jaar onder leiding van de energieke dagvoorzitter Rens de Jong (BNR Nieuwsradio). De rode draad van deze dag is de trend van geïntegreerde verslaglegging en de vraag in hoeverre dit winst betekent voor de verduurzaming van organisaties.

Toonaangevende sprekers van grote Nederlandse (beursgenoteerde) bedrijven geven hun visie op dit onderwerp. Verschillende stakeholders gaan hierover in gesprek tijdens een scherpe paneldiscussie U heeft bovendien de keuze uit drie masterclasses waarbij u nieuwe inspiratie, tips en invalshoeken krijgt over verslaglegging. Zo kunt u zich verdiepen in: de nieuwe GRI rapportage-richtlijnen, geïntegreerde duurzaamheiddata rapportage in de praktijk toegelicht door sprekers van KPN en Ahold en verslaglegging vanuit aandeelhoudersperspectief.

Na afloop is er gelegenheid elkaar verder te spreken onder het genot van een borrel.
Klik op deze link voor het programma, meer informatie en inschrijven

Adres VBDO, Pieterstraat 11, 3512 JT Utrecht
Telefoon 030 - 234 00 31 E-mail info@vbdo.nl Sitemap - Routebeschrijving
Site by QForma