Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Opzeggen.nl verzendservice gelanceerd
Nu direct je opzegging online regelen

AMSTERDAM - Wie herkent zich niet in deze situatie. Je moet nog steeds die opzegbrief gaan regelen voor je abonnement, loterij of goede doel, maar het ontbreekt je aan creativiteit voor het opstellen van de brief. Daarna moet je ook nog de brief versturen. Heb je eigenlijk wel postzegels in huis? Opzeggen.nl maakt het eenvoudiger.

Verzendservice
Met de nieuwe verzendservice van Opzeggen.nl is opzeggen nu nog makkelijker. Opzeggen.nl biedt sinds 2 weken een volledig online oplossing. Je kunt nu naast het gratis downloaden van opzegbrieven voor meer dan 450 organisaties ook je opzegbrief door Opzeggen.nl laten versturen.

Opzeggen.nl biedt voor zo'n 135 organisaties, voornamelijk goede doelen en loterijen, de verzendservice. Opzeggen.nl verzendt de opzegbrief per fax en stuurt de opzegger per mail de verzendbevestiging inclusief een kopie van de opzegbrief. Zo weet de opzegger dat de brief is verstuurd en is alles geregeld vanaf de PC, snel en eenvoudig. En dat voor slechts 2,99 Euro.

In de eerste 2 weken werden gemiddeld 800 unieke opzegbrieven aangemaakt per dag, waarvan er zo'n 100 per dag door Opzeggen.nl werden verzonden.

Handtekening
Om de opzegbrief volledig online te kunnen afhandelen, is voor veel organisaties een handtekening noodzakelijk. Opzeggen.nl biedt hiervoor een speciale handtekeningapp. De opzegger kan eenvoudig een digitale handtekening creëren door deze zelf te tekenen of een foto te uploaden. De handtekening wordt vervolgens automatisch bewerkt en in de opzegbrief geplaatst.

Aangetekend versturen
Sommige organisaties verplichten opzeggers om een opzegbrief aangetekend te versturen. Ook daar zal Opzeggen.nl op inspringen. Binnenkort wordt het mogelijk om je opzegbrief via Opzeggen.nl aangetekend te versturen, voor slechts 3,99 Euro! Dat is bijna de helft goedkoper dan de 7 Euro die het normaal gesproken kost om een brief aangetekend te versturen.

Over opzeggen.nl
Opzeggen.nl is een initiatief van GreenOnline BV (www.greenonline.nl). GreenOnline houdt zich bezig met het bedenken en ontwikkelen van webconcepten. Naast www.opzeggen.nl zijn de websites www.houselink.nl en www.verlofapp.nl en de handtekeningapp door GreenOnline bedacht en ontwikkeld.

Opzeggen.nl onderscheidt zich in de markt door haar eenvoud, maar zeker ook door haar aanpak. Opzeggen.nl biedt de mogelijkheid om gratis opzegbrieven te downloaden, waarbij geen gegevens worden opgeslagen van de gebruiker. Ook voor de gebruikers van de verzendservice geldt dat gegevens zo snel mogelijk worden verwijderd. In tegenstelling tot veel andere websites worden gegevens van opzeggers dus niet gebruikt voor andere, commerciële doeleinden.