Youp van 't Hek op 17e Praktijkcongres Succesvol Persbeleid

Persbericht van Corner-Stone Marketing & Sales

Programmes BV
Eén van de hoogtepunten van het Praktijkcongres Succesvol Persbeleid 2011 (11 oktober, Spant! Bussum) wordt ongetwijfeld het interview van dagvoorzitter Paul Witteman met Youp van 't Hek over zijn rol als opinieleider. Denk aan zijn kruistocht tegen T-Mobile! Wat zijn z'n drijfveren? Wat hoopt hij te bereiken? Maar ook: hoe ziet hij zijn verantwoordelijkheid als beïnvloeder van de publieke opinie?

Naast het optreden van Youp van 't Hek biedt het programma een indrukwekkende 'line-up' van sprekers en praktijkcases. Met bijdragen van onder meer:
- Jack de Vries - PowNed
- Gemeente Amsterdam - RTL Nieuws
- nrc.next - Reclassering Nederland
- SNS Bank - NOS/Nieuwsuur
- Hogeschool Inholland - Dienst Noord/Zuidlijn
- ING Groep - CZ
- Hans Laroes - AFC Ajax

Voor het eerst in de 17-jarige geschiedenis van het Praktijkcongres Succesvol Persbeleid vindt na afloop een 'Meet & Greet' plaats voor persvoorlichters en journalisten/bloggers. Hans Laroes geeft tijdens deze Meet & Greet een presentatie over waarom 'lekken' de normaalste zaak van de wereld is en zal blijven.

Op woensdag 12 oktober vindt wederom de Masterclass 'Help! We hebben een crisis' plaats met media-experts Charles Huijskens en Maria Henneman.

En op donderdag 13 oktober verzorgt social media-expert Steven Jongeneel de Masterclass Social Media Strategie.

Op 15 november geeft Jan Kuitenbrouwer een masterclass over Framing & Reframing en Tim van Letht over Online Reputatie Management.

Voor meer informatie:
Corner-Stone (Marie-Louise Geenen): 023-5421926 Email: marie-louise.geenen@corner-stone.nl of www.corner-stone.nl

Links:
http://www.corner-stone.nl



Razende Robot Reporter