Politie Midden- en West Brabant

Auto geroofd in Waalwijk

Waalwijk, 12-10-2011

Een 22-jarige inwoner van Kaatsheuvel raakte dinsdagavond 11 oktober op brute wijze zijn auto kwijt. Het gaat om een zwarte VW Passat voorzien van het kenteken 39-NVF-1.

De man had rond 22.50 uur een milkshake gekocht bij de McDonalds aan de Van Andelstraat. Toen hij in zijn auto zat, stopte er naast hem een donkerkleurige Audi met vier inzittenden. Een van de negroïde mannen stapte uit en sprak de Kaatsheuvelnaar aan. Het gesprek ging over beide auto's. Toen het slachtoffer tijdens het gesprek geinteresseerd uitstapte, werd hij bedreigd met een pistool waarbij hij zijn
contactsleutel moest afgeven. Twee daders gingen er met zijn auto vandoor, terwijl de twee anderen vertrokken in de donkerkleurige Audi (A4 of A6).

Het slachtoffer was erg onder de indruk van de gebeurtenissen en is ter plekke door agenten opgevangen. Het kenteken van de gestolen auto werd meteen doorgegeven aan alle andere politie eenheden. Van de gedupeerde man is een aangifte opgenomen. Zijn auto staat inmiddels internationaal als gestolen voertuig gesignaleerd. Het gaat om een zwarte VW Passat voorzien van het kenteken 39-NVF-1.

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 88 44 te melden. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 7000).

Auteur: Jeroen Steenmeijer

Laatst gewijzigd 12-10-2011 16:22 | © Regio Midden en West Brabant |