Gemeente Zederik


Bijeenkomst voor mensen met een beperking, mantelzorgers en hun netwerk

Op woensdagavond 12 oktober a.s. organiseren Stichting Welzijn en MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden een bijeenkomst met als thema `Versterk uw netwerk'. De avond is van 19.30 tot 21.30 uur in het Spant, Liesveldweg 67 in Ameide. De toegang is gratis.

Wanneer u langere tijd voor iemand zorgt, kan dat invloed hebben op uw sociale netwerk. Misschien krijgt u veel hulp aangeboden maar weet u niet goed hoe u deze hulp kunt inzetten. Het kan ook zijn dat het contact met anderen juist minder is geworden door de (langdurige) zorg die u geeft. Zowel mensen met een beperking als de betrokken mantelzorgers merken vaak dat het contact met het netwerk verandert. Tijdens de bijeenkomst zal een consulent van MEE Alblasserwaard/Vijfherenlanden u informatie geven over de manier waarop het netwerk ingezet en versterkt kan worden. Tijdens deze avond willen we graag op actieve manier informatie geven en in gesprek gaan met elkaar. We stellen het zeer op prijs wanneer mensen uit uw netwerk samen met u naar deze avond willen komen. Denkt u eens aan uw schoonzus, zoon of de buurman met wie u goed contact heeft.

Aanmelden
Alle mantelzorgers , familie, vrienden en andere betrokkenen uit de gemeente Zederik en Giessenlanden zijn welkom. Aanmelden kan tot 7 oktober 2011 bij Stichting Welzijn, telefoon (0345) 63 73 63 of via e-mail: jdonken@stichtingwelzijn.nu