AkzoNobel

Nieuwsbericht: AkzoNobel biedt Formule 1(TM) traineeship aan voor Grand Prix Brazilië

12 oktober 2011

AkzoNobel, 's werelds grootste coatingsonderneming, biedt Formule 1(TM), liefhebbers over de hele wereld de kans om te solliciteren op een eendaags traineeship tijdens de Braziliaanse Grand Prix in Sào Paolo. Om dit traineeship te kunnen winnen, moedigt het bedrijf mensen aan om video's te uploaden op de AkzoNobel Facebook-pagina en te laten zien waarom zij hiervoor geschikt zouden zijn.

Eerder dit jaar is AkzoNobel technologiepartner geworden van de McLaren Group, na uitbreiding van de al bestaande relatie met Vodafone McLaren Mercedes. Als onderdeel van de overeenkomst levert AkzoNobel - met het Sikkens merk - het geavanceerde, hoogglansverfsysteem dat wordt gebruikt op de Vodafone McLaren Mercedes racewagen. Deze technisch hoogwaardige coating is ultralicht, aerodynamischer en halveert de uithardingstrijd voor nieuwe carrosserieonderdelen. Een groot voordeel in een sport waar elke gram en elke seconde het verschil kunnen maken.

De AkzoNobel Formule 1(TM) trainee wordt verantwoordelijk voor de inspectie van de verfkwaliteit op de Vodafone McLaren Mercedes racewagen tijdens deze eendaagse opdracht. De trainee krijgt ook toegang tot de pitstraat en een VIP-tour door de Vodafone McLaren Mercedes pitbox waar de racewagens staan.

AkzoNobel is trots dat haar huidige en toekomstige werknemers de mogelijkheid hebben om te werken in een spannende, uitdagende en internationale omgeving op het hoogste niveau. De Formule 1(TM) Facebook wedstrijd, die sinds deze week online is, biedt iedereen de kans deel uit te maken van de wereld van AkzoNobel en het Vodafone McLaren Mercedes Formule 1(TM) team tijdens de laatste race van het seizoen. De race, officieel genoemd de Formula 1 Grande Prêmio Petrobras Do Brasil 2011, vindt plaats op het Interlogas circuit in Sào Paulo, Brazilië, in het weekend van 25 tot 27 november.

Om de campagne te bekijken ga dan naar www.traineeforoneday.com of www.facebook.com/akzonobel


- - -

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. Wij voorzien industrie en consumenten wereldwijd van innovatieve producten en werken met passie aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor onze klanten. Tot onze merken behoren bekende namen als Dulux, Sikkens, International en Eka. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam, we behoren tot de Global Fortune 500 en maken deel uit van de vaste top van de Dow Jones Sustainability Indexes. Met activiteiten in meer dan 80 landen zetten onze circa 55.000 medewerkers zich in voor topkwaliteit en het realiseren van "Tomorrow's Answers Today(TM)".

Noot voor redacties