Dura Vermeer

Zeewolde - 12 oktober 2011

Nominatie voor Betonprijs 2011

De genomineerden voor de Betonprijs 2011 zijn bekend gemaakt. In de categorie Beton en Samenleving is het project Realisatie Boardwalk, een realisatie van Dura Vermeer Beton- en Waterbouw Regio Oost, in Zeewolde genomineerd.

In totaal zijn er 98 projecten ingediend binnen de zes verschillende categorieën; Woningbouw, Utiliteitsbouw, Bruggen & Viaducten, Constructies in de Waterbouw, Uitvoering, en Beton en Samenleving.

Realisatie Boardwalk
Woldstrand Zeewolde is een kilometerlange recreatieve zone langs het Veluwerandmeer. Er komen drie stranden voor drie doelgroepen: families, jongeren en surfers. De stranden worden met elkaar verbonden door de Boardwalk, een kilometer lang betonnen wandelpad. Het Woldstrand wordt zo een gebied waar zowel inwoners als bezoekers van Flevoland het hele jaar door kunnen recreëren. Het project De Boardwalk is in zijn geheel gerealiseerd op het strand en bestaat uit een aantal betonplaten die uitgevoerd zijn met een unieke print. Dit betreft een op maat gemaakte print compleet naar wens van de opdrachtgever Gemeente Zeewolde.
---