Gemeente Voorschoten

daten in zwembad het wedde

Donderdag 13 oktober: speed daten in zwembad Het Wedde

In het kader van De Week van de Opvoeding die van 10 tot en met 17 oktober in Nederland georganiseerd wordt, zal er ook in zwembad Het Wedde aandacht zijn voor diverse vragen aangaande de opvoeding van uw kind(eren).

In de Week van de Opvoeding draait alles om aandacht!. Aandacht voor ouders, kinderen en professionals. Opvoeden is niet altijd makkelijk, maar gaat meestal gewoon goed en ook dat mag best eens even onder de aandacht gebracht worden. Om toch wat op te steken naast uw eigen inzicht bij opvoeden, nodigt het Centrum voor Jeugd en Gezin( CJG) u graag uit voor een bezoek aan onze stand.

Op donderdag 13 oktober 2011 zal er van 15.30-17.30 uur in de entreehal van zwembad Het Wedde een stand van het CJG Voorschoten ingericht zijn. U kunt bij 2 professionals terecht voor een heuse "Speed date" over opvoeden. Zij bieden een luisterend oor en kunnen u tips en trucs geven over de opvoedingsvraag die door u gesteld wordt. Daarnaast beschikt men over divers gratis verkrijgbaar informatiemateriaal over specifieke onderwerpen.

Kortingsvoucher

Zwembad Het Wedde zorgt ervoor dat iedere serieuze bezoeker aan deze stand een kortingsvoucher ontvangt. Hiermee kan je voor slechts EUR 4,50 met 2 personen zwemmen in Het Wedde of Skaten in sporthal De Vliethorst.

De voucher kan dan ingeleverd worden op woensdag 19 oktober 2011.
* 13 oktober 2011