Baker Tilly Berk


Trend van aansluiten van lokale kantoren bij grotere organisaties zet door

Baker Tilly Berk neemt per 1 januari 2012 Bluestone accountants & belastingadviseurs in Eindhoven en Weert over. De overname van dit middelgrote kantoor in Noord-Brabant en Limburg past binnen de groeistrategie van de landelijke speler uit de top 10.

`In Bluestone hebben wij een partij gevonden die goed past bij Baker Tilly Berk. We zoeken kantoren met een sterke regionale binding en dezelfde bevlogenheid voor klanten en hoogwaardige dienstverlening. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle samenwerking': aldus Romke van der Veen namens het bestuur van Baker Tilly Berk.

De overname van Bluestone is er een in een reeks van overnames van kwalitatief hoogwaardige kantoren. Zo nam Baker Tilly Berk in 2009 van PwC de vestiging Goes over en was in 2010 succesvol met overnames in de regio's Den Haag, Rotterdam en Kampen. Daardoor groeide Baker Tilly Berk vorig jaar naar een omzet van EUR 93 miljoen. Medio dit jaar kon de vestiging in Zeeland alweer worden uitgebreid met de overname van een regionaal kantoor uit Goes.