Gemeente Duiven


Duiven, donderdag 13 oktober 2011

In het kader van het revitaliseringproject werkt de gemeente Duiven aan de verbetering van de bereikbaarheid van het bedrijventerrein Nieuwgraaf.

Momenteel worden diverse civieltechnische verbeteringen op Rivierweg, Nieuwgraaf en nabij IKEA voorbereid, die er voor gaan zorgen dat de wegcapaciteit wordt verruimd, waardoor de doorstroming van het verkeerd sterk verbeterd. In overleg met Rijkswaterstaat, provincie Gelderland en de Stadsregio Arnhem Nijmegen worden de knelpunten op de op- en afritten van de A12, de Rivierweg en de Nieuwgraaf aangepakt. Ook de aanleg van een rotonde bij IKEA gaat voor een betere verkeersdoorstroming zorgen.

De uitvoering van de werkzaamheden start begin april 2012 en duurt tot november 2012. In deze periode wordt van mei tot september ook de rotonde bij IKEA aangelegd.

Bedrijventerrein Nieuwgraaf blijft gedurende deze uitvoeringsperiode zoveel mogelijk bereikbaar, maar het verkeer ondervindt wel enige hinder van de wegwerkzaamheden. De werkzaamheden worden overdag in het verkeer uitgevoerd. Het aanbrengen van de asfaltdeklagen gebeurt op een aantal geplande momenten 's nachts om de doorstroming van het verkeer overdag te garanderen. Alleen het weggedeelte van de Rivierweg vanaf het kruispunt Rivierweg-Nieuwgraaf richting Westervoort wordt voor een periode van vijf weken helemaal afgesloten.

Met de direct betrokken ondernemers en wegbeheerders is voor aanvang hierover nader overleg.

Gemeentegids

Omgevingsloket

Logo_Loket_Omgevingsvergunning

Burgernet

Logo_Burgernet

Contact

T: (0316) 27 91 11 F: (0316) 27 92 79 E: gemeente@duiven.nl