Syntens

De Food Valley Expo, voorheen Food Valley Conferentie, is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door de stichting Food Valley.

Het biedt een podium en expo voor de nieuwste agrifoodtechnologieën, een investment forum voor jonge ondernemers, showcases van dé foodclusters in Europa en tal van innovatieve bedrijven (waaronder een aantal MKB-ondernemers uit de MKB Innovatie Top 100 van Syntens), de uitreiking van de Food Valley Award, inspirerende sprekers, een proeverij 'De smaak van NL' en programma's ter ondersteuning van het bedrijfsleven. Ter inspiratie en informatie en met vele mogelijkheden van netwerken en matchmaking.

Nationale en internationale deelnemers
Food Valley Expo wordt bezocht door vertegenwoordigers uit de agrifoodsector en het foodgerelateerde bedrijfsleven, vertegenwoordigers van research- en kennisinstellingen, overheidsbestuurders en intermediaire organisaties. Deelnemers uit een groot aantal Europese foodregio's geven de expo een internationale dimensie.

Stimuleren innovatieÂ
De stichting Food Valley stimuleert innovatie in de Nederlandse agrifoodsector. Dat doen we vraaggestuurd, dat wil zeggen: op basis van behoefte van het bedrijfsleven dat 'het geweten van Food Valley' vormt. En dat doen wij door kennis en ondernemerschap aan elkaar te koppelen. Hierdoor wordt optimaal gebruik gemaakt van de enorme rijkdom aan food expertise die Nederland kent. Syntens is partner van Food Valley.