Ingezonden persbericht

SAMENWERKING GELDVOORELKAAR.NL EN cENTRIC LEIDT TOT NOMINATIE AccenturE Innovation AWARDS 2011

IJsselstein, 13 oktober 2011 - De door Centric ontwikkelde website geldvoorelkaar.nl is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2011, in de categorie Financial Services. De website maakt hiermee kans op de Blauwe Tulp en is automatisch genomineerd voor de publieksprijs. De uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Accenture Innovation Seminar op donderdag 10 november 2011 in Amsterdam RAI.

Geldvoorelkaar.nl biedt investeerders en leners een crowdfundingplatform voor het online aangaan van een investering of lening zonder tussenkomst van een bank. Centric ontwikkelde een technisch hoogwaardige maatwerkoplossing om dit proces te ondersteunen. Het project is bovendien uitgevoerd op basis van de Agile projectaanpak voor resultaatgericht werken.

Eigenaars van geldvoorelkaar.nl zijn Martijn van Schelven en Edwin Adams uit Rhenen. Het initiatief is ontstaan als reactie op de bankencrisis en de behoefte van het MKB en consument aan een meer dynamische en transparante geldmarkt.

Beoordeling
Geldvoorelkaar.nl is door de hoofdjury verkozen uit de 151 aangemelde concepten in de sector voor Financial Services. Uit de 25 hoofdgenomineerden selecteert de jury nu de winnaar van de Blauwe Tulp, die in november bekend wordt gemaakt. Voor de publieksprijs kan sinds 10 oktober worden gestemd via de website van de Accenture Innovation Awards.