Technische Universiteit Eindhoven

14 oktober deadline voor keuzes arbeidsvoorwaarden 2011

Geplaatst: 12 oktober, 2011

Nu het einde van het jaar nadert, is het tijd om de balans op te maken voor de besteding van je vakantie-uren. Aan het einde van het jaar mag je 80 vakantie-uren (naar rato van het dienstverband) meenemen naar 2012. Mocht je meer dan 80 uren (naar rato) over hebben op 31 december 2011, dan komen deze te vervallen voor 2012. Het keuzemodel arbeidsvoorwaarden biedt mogelijkheden om deze vakantie-uren op te maken. Je kunt ze bijvoorbeeld verkopen, of inzetten voor de betaling van studiekosten, een fiets of de levensloopregeling. De opties ruilen van verlofuren tegen extra salaris en starten met de levensloopregeling komen in 2012 te vervallen.

Het is belangrijk dat je keuzes rondom arbeidsvoorwaarden uiterlijk 14 oktober 2011 invoert via het online keuzemodel, en uiterlijk 22 oktober 2011 het bijbehorende formulier getekend inlevert bij het HR-team van je faculteit of dienst.

Meer informatie

Via deze link kom je op de pagina van DPO met de regeling van het keuzemodel en het keuzemodel online.

Om buiten de TU/e gebruik te kunnen maken van het online keuzemodel arbeidsvoorwaarden moet je een beveiligde verbinding via VPN opzetten. Lees hier hoe je dit doet.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met de medewerker HR Services van je faculteit of dienst.