Ingezonden persbericht


HIGHLIGHT
()

()

DEZE VRIJDAG EN ZATERDAG IN
THE GRAHAM NORTON SHOW OM 22.00 UUR:
50 CENT & JANET JACKSON

50 cent praat over zijn bewogen leven, verheerlijkt zijn succes en flirt met Catherine Tate

Janet Jackson en Tyler Perry praten over hun laatste film, Janet en Marcus Brigstocke discussiëren over eetproblemen en Eric Idle treedt op met zijn nummer Always Look on the Bright Side of Life. Vrijdagavond staat de studio op zijn kop want de Amerikaanse rapper 50 cent zit bij Graham op de bank samen met actrice Catherine Tate en grappenmaker Jimmy Carr. Zaterdagavond is Graham Norton vergezeld door megaster Janet Jackson, acteur en director Tyler Perry, komediant Marcus Brigstocke en Monty Python legende Eric Idle.

Vrijdagavond:
Gangsta rapper en acteur 50 cent praat over zijn leven en de moeilijke jeugd die hij heeft gehad, waarin zijn moeder werd vermoord en hij al op jonge leeftijd drugs verhandelde. Hij geeft toe dat hij inderdaad niet de ideale basis had als kind voor een succesvol leven. Maar Fiddy is levend bewijs dat je je eigen geluk kunt maken. Over zijn succes zegt Graham: "het enige goedkope aan jou is je naam." Over de oversteek van Fifty naar het rechte pad grapt "op dat moment maakte je een deal met Columbia, niet het land maar de platenmaatschappij..?" Over de 9x dat 50 cent is neergeschoten zegt Graham "Je had heel veel geluk, of de daders konden gewoon niet schieten." Bescheiden praat fifty over zijn succesvolle investeringen, waar hij 270 miljoen dollar mee wist binnen te harken. "Ik heb het best goed gedaan" zegt 50 cent en hij onthult dat hij met zijn eigen lijn van condooms komt om ervoor te zorgen dat de seks beter en veiliger wordt. Graham grijpt meteen zijn kans om te vragen of hij ook met seksspeeltjes komt. Fifty geeft toe niet vies te zijn van de vrouwelijke aandacht die bij succes komt kijken. Hij zegt belaagd te worden door de dames en dat ze graag zien dat hij de leiding neemt. Catherine grijpt meteen haar kans om tegen hem aan te kruipen in de hoop nu in een roddelblad te komen als zijn vriendin. Jimmy Carr praat over zijn DVD 'Telling Jokes' en zijn tour. Een keer tijdens zijn shows was er een fan die zijn optreden niet zo goed vond en die meteen na zijn show zei: "Dit was onzin, pure onzin, twee uur vol met onzin... niet beter dan je vorige show!"

Zaterdagavond:
Janet Jackson en Tyler Perry praten over hun film 'Why Did I Get Married 2', het vervolg van het toneelstuk van Tyler over de beproevingen van het huwelijk. Tyler zegt dat het een reflectie is van het echte leven, "Ik schrijf het verhaal vanuit mijn eigen ervaringen, het ene moment ben je heel gelukkig en meteen daarna kan er iets heel ergs gebeuren." Over de emotionele scenes in de film zegt Janet dat ze kon putten uit persoonlijke ervaringen. "Vroeger kon ik nooit goed om gaan met problemen, ondertussen heb ik wel geleerd hoe ik dat moet doen." Marcus praat over over zijn overgewicht tijdens zijn tienerjaren, "Ik werd gothic zodat mensen niet meer naar mijn gewicht gingen kijken, maar naar mijn uiterlijk als gothic. Ik leek meer op een zeppelin wanneer ik make-up op had rondom mijn ogen." Janet praat ook over haar eetproblemen en haar dieetboek 'True You', waarover ze zegt dat het niet haar autobiografie is, maar dat het wel gebaseerd is op haar eigen ervaringen. "Mensen vragen me altijd hoe ik zo snel ben aangekomen en weer afgevallen... het begon al in mijn jeugd. Er is veel gebeurd in mijn leven, ik had veel problemen met mijn zelfvertrouwen. Als kind kreeg ik al rare bijnamen, mijn familie noemt me nog steed Dunk, dat is de afkorting van Donkey. Dat vind ik echt niet leuk!" Eric praat over hoe mensen Monthy Pyton helemaal geweldig vinden of juist verafschuwen en hoe grappig het is wanneer mensen de grappen van Monty Python niet begrijpen.




Ingezonden persbericht