Vestia


11-10-2011

PERSBERICHT: Huren of kopen in Meerrijk, Eindhoven
---

Op zaterdag 15 oktober 2011 start de inschrijving van de verhuur van vrije sector huurappartementen en de verkoop van koopappartementen in Meerrijk te Eindhoven. Het gaat om 72 huurappartementen van Vestia Zuid Nederland en om 58 koopappartementen van ASR Vastgoed Ontwikkeling.

Meerrijk, het centrum voor je deur, het park aan je voeten Zaterdag zijn geïnteresseerden tussen 11.00 en 13.00 uur uitgenodigd voor een kijkje in Meerrijk, een rondleiding en natuurlijk om zich in te schrijven. U vindt ons op de bouwlocatie aan de kant van ingang `Meerbos'. Meerrijk ligt midden in het groen en toch is het gemak van de winkels en de voorzieningen dichtbij. De woonomgeving straalt rust, ruimte en comfort uit met uiteenlopende mogelijkheden in de buurt.

Huren
De 72 vrije sector huurappartementen van Vestia Zuid Nederland bevinden zich in de blokken A2 en B4. In blok A-2 bevinden zich tien prachtige appartementen (bijna 100 m²) met twee slaapkamers, zeer fraaie indeling, balkon en eigen vaste parkeerplaats in de parkeerkelder. De huurprijs varieert van EUR 775,- tot EUR 795,- per maand. In blok B4 zijn 62 ruime appartementen gebouwd (ca. 80 - 130 m²) met één, twee of drie slaapkamers, balkon of terras en parkeergelegenheid in de parkeerkelder. Deze huurprijzen liggen tussen de EUR 655,- en EUR 895,- per maand. De huurprijzen zijn exclusief service- en parkeerkosten. Oplevering van de woningen staat gepland medio 2012.

Kopen
ASR Vastgoed Ontwikkeling brengt de blokken B6 en D1 in verkoop. B6 omvat 24 drie- en vierkamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 108 tot 112 m². De koopsommen van deze appartementen beginnen bij EUR 240.000,- v.o.n. Appartementengebouw D1 bestaat uit 26 drie- en vierkamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 80 tot 109 m² en een koopsom vanaf
EUR 188.000,- v.o.n. Daarnaast zijn er op de hoogste verdiepingen van D1 8 schitterende penthouses te vinden. Deze penthouses hebben een woonoppervlak vanaf maar liefst 136 m² en kijken uit over het nabij gelegen park. De koopsommen beginnen bij EUR 330.000,-. Alle appartementen en penthouses in B6 en D1 hebben een eigen vaste parkeerplaats in de parkeergarage. Oplevering van deze appartementen staat gepland medio 2012.


*

Trefwoorden die gekoppeld zijn aan dit artikel

Nieuwbouw vernieuwing

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 80.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in de rest van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier gespecialiseerde bedrijven op het gebied van projectontwikkeling (Ceres projecten en Estrade Projecten), makelaardij en VvE beheer (Vestia Vastgoeddiensten) en het onderhouden van onze woningen (Vestia Onderhoudsdiensten). Er werken in totaal 1000 mensen bij Vestia.

Over ASR Vastgoed Ontwikkeling
Met een ontwikkelingsportefeuille van ruim 3 miljard Euro en bijna 70 medewerkers behoort ASR Vastgoed Ontwikkeling tot één van de grootste woning- en winkelontwikkelaars in Nederland. Met een breed team van vastgoedspecialisten investeert ASR Vastgoed Ontwikkeling al meer dan 40 jaar in ruimtelijke oplossingen die bijdragen aan beter wonen, beter werken en beter leven. Steeds opnieuw zoeken we in nauwe samenwerking met gemeenten, ondernemers, eigenaren èn gebruikers naar het meest duurzame vastgoedconcept dat een bijdrage levert aan de omgeving.