Gemeente Winterswijk



Opening vernieuwde sportcomplex WHMC Avanti op 15 oktober

10 oktober 2011
Het vernieuwde sportcomplex van hockeyvereniging Avanti op het Jaspersterrein wordt op zaterdag 15 oktober officieel geopend. De opening van het vernieuwde complex gebeurt door wethouder Sport Rik Gommers.

In 2009 heeft de gemeente via het `Aanvalsplan ter bestrijding van de kredietcrisis' een groot aantal budgetten beschikbaar gesteld voor investeringen. Twee van deze investeringen, die ook in het streefbeeld passen van de gemeentelijke Sportnota, betreffen de aanleg van een nieuw kunstgrasveld en de renovatie en uitbreiding van het kleedkamercomplex voor hockeyvereniging Avanti en korfbalvereniging WIKO. Zowel het kunstgrasveld als de nieuwe kleedkamers zijn gerealiseerd en worden nu volop gebruikt door alle hockeyers en korfballers.

Eigen werkzaamheden

Naast de investeringen van de gemeente heeft hockeyvereniging Avanti de make-over van het terrein helemaal afgerond door zelf ook veel tijd en energie te steken in alle overige onderdelen van haar terrein. Zo zijn de eigen toegang, het terras en haar eigen clubgebouw grondig opgeknapt, waardoor het totale sportcomplex er piekfijn uitziet. Nu alle genoemde voorzieningen klaar zijn en volop gebruikt worden, is dat voor Avanti reden genoeg voor een feestelijke opening!