Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Sjluuk & Co heeft decor weer terug!

Vorige week berichtten wij u dat het decor van Sjluuk & Co gestolen was en dat de voorstellingen op 15 en 16 oktober in Theater Karroessel in Geleen in gevaar waren. De voorstellingen kunnen nu toch gewoon doorgaan. Een niet nader te noemen familielid van Co heeft toegegeven het decor te hebben gestolen maar heeft het later ook weer terug gegeven. Dit echter pas nadat Sjluuk & Co enkele zeer curieuze eisen hebben ingewilligd omtrent losgeld.

Sjluuk & Co speelt de voorstelling "Sjluuk & Co en ssssssssssshhht... de geheime speelgoedmachine" in theater Karroessel (www.karroessel.nl) op zaterdag 15 oktober om 18:30 uur en op zondag 16 oktober om 13:00 uur. Het niet nader te noemen familielid heeft echter aangekondigd ook tijdens deze voorstellingen voor de nodige onrust te zullen zorgen. Sjluuk & Co hopen dat de bezoekers hen komen helpen dit gevaar te bestrijden.

Lieve grote mensen, willen jullie Sjluuk & Co helpen? Stuur dan alle papa's en mama's, kinderen, opa's en oma's, tantes en ooms naar Theater Karroessel in Geleen! Alleen dan zijn wij verzekerd dat het gevaar binnen de perken blijft. Uw rol is dus zeer belangrijk!

Met guitige groet,