Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

12 oktober 2011

'NH POP PODIUM' TRAPT TWEEDE SEIZOEN AF MET GIOVANCA EN STEFFEN MORRISON

Na een succesvol eerste seizoen start op zaterdag 15 oktober het tweede seizoen van 'NH Pop Podium'. RTV Noord-Holland is trots op het muzikale talent uit de provincie en biedt daarom -in eigen huis- een podium voor aanstormend talent en bekende muzikanten. In de eerste aflevering gaat het er dak eraf met Giovanca en Steffen Morrison!

In de komende twaalf afleveringen van 'NH Pop Podium' spelen Noord-Hollandse bands en artiesten live in de sfeervolle RTV N-H-studio. Onder hen Krystl, Beans and Fatback, Yori Swart, Hind, Celine Cairo, King Jack, Alamo Race Track, Chef'Special, Lucky Fonz III en GEM. Iedere week treden er twee artiesten op, die tussen het spelen door geïnterviewd worden door presentator en muziekfreak Tom Jurriaans.

Zaterdag 15 oktober trappen Giovanca en Steffen Morrison af. In het eerste seizoen interviewde Tom Giovanca al, dit keer komt ze terug en speelt haar nummers 'On My Way' en 'Beautiful'. Steffen Morrison is bij het grote publiek een relatief onbekende, maar niet minder interessante, zanger. Muziekkenners vergelijken hem met John Legend, Seal en Cee Lo Green, in de eerste aflevering speelt hij samen met band drie nummers van zijn cd 'Revealed'.

Presentator Tom Jurriaans kan zijn geluk niet op met het tweede seizoen van 'NH Pop Podium' en merkt dat ook de muzikanten het programma waarderen: 'De artiesten zijn erg enthousiast en blij dat 'NH Pop Podium' bestaat. Eindelijk een programma waar ze gewoon de kans krijgen om hun muziek te laten horen.'

RTV Noord-Holland zendt NH Pop Podium iedere zaterdagavond uit om 17.30 uur.

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door Buma Cultuur.

Kijk hier voor meer informatie over het programma.


---

Noot voor de redactie (