Politie Brabant Zuid-Oost

Mannen aangehouden bij drugsactie politie

Eindhoven Gestel, 15-10-2011 o De politie heeft vrijdag drie mannen aangehouden bij een drugsactie. Een 20-jarige en een 26-jarige man uit Eindhoven werden aangehouden op de Mecklenburgstraat. Een 41-jarige man uit Eindhoven werd aangehouden in een horecagelegenheid aan de Louise de Colignystraat.

Bij de politie kwam informatie binnen dat vanuit de horecagelegenheid illegaal softdrugs verkocht zouden worden. Twee bezoekers van het café werden even verderop aangehouden en meegenomen naar het bureau voor onderzoek. De 20-jarige Eindhovenaar bleek een gripzakje met hash bij zich te hebben en enkele groene pillen (vermoedelijk MDA). De 26-jarige man had geen drugs bij zich en werd als getuige gehoord. De 41-jarige uitbater van de horecagelegenheid werd aangehouden toen agenten 150 gram hash en 17 zakjes met bruine poeder aantroffen in zijn zaak.

De drie verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Zij werden verhoord en daarna heengezonden. Tegen de 20-jarige en 41-jarige Eindhovenaar is proces-verbaal opgemaakt dat zal worden doorgestuurd naar Justitie.