Politie Brabant-Noord

Horeca

's-Hertogenbosch, 15-10-2011

's-Hertogenbosch - De politie heeft zaterdagochtend om 00.45 uur een 26-jarige Tilburger aangehouden. De man stond op de Snellestraat te urineren en rende weg toen hij de agenten zag. De Tilburger kon op Minderbroedersstraat aangehouden worden. Hij heeft een proces verbaal gekregen voor wildplassen en openbare dronkenschap.

's-Hertogenbosch - Een 17-jarige jongen uit Den Dungen is zaterdagochtend omstreeks 02.00 uur aangehouden op de Parade. Hij probeerde met een vervalste identiteitskaart een café binnen te komen. De portier merkte dit op en alarmeerde de politie. De jongen is aangehouden en overgebracht naar het bureau.

's-Hertogenbosch - Twee mannen uit Vught (20, 21) zijn zaterdagochtend om 02.50 uur aangehouden op de Torenstraat voor openlijke geweldpleging. Surveillerende agenten ontvingen een melding dat er een grote vechtpartij zou zijn. Ter plaatse zagen zij dat twee groepen slaags waren geraakt. De agenten haalden de meute uit elkaar. De twee Vughtenaren konden aangehouden worden. De rest van de groep viel uiteen. Bij zijn aanhouding werd de 20-jarige Vughtenaar gebeten door een politiehond.