Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 22 september 2011

BNN DJ'S TIMUR EN RAMON PRESENTEREN MAMA APPELSAP TOP 42

RVDA
WAAR IS TOCH DAT ZEBRAHONDJE VOOR

Kinderen Voor kinderen zingen over masturbatie, Justin Timberlake is op zoek naar kauwgum en Shakira heeft zomaar ineens trek in peren. In de wereld van Mama Appelsap, vast onderdeel van het 3FM radio-programma Timur Open Radio, vinden luisteraars verborgen Nederlandse boodschappen in Engelse liedjes. BNN-dj's Timur Perlin en Rámon Verkoeijen verzamelden, samen met hun luisteraars, in de afgelopen jaren honderden Mama Appelsapjes en organiseren ook dit jaar weer een Mama Appelsap top 42. Stemmen op de beste Mama Appelsap kan vanaf vandaag op Timur.bnn.nl. De Mama Appelsap top 42 wordt zaterdag 15 oktober vanaf 12.00 uur uitgezonden in Timur Open Radio bij BNN op 3FM.

Timur en Rámon: "Luister vooral niet. Want voor je het weet is je favoriete liedje verkloot met een Mama Appelsap." In de vierjarige geschiedenis van Timur Open Radio ontdekten Timur en Rámon zóveel one-liners, oneerbare voorstellen en uit de lucht gegrepen teksten dat zij nooit meer gewoon kunnen luisteren naar bestaande platen. Luisteraars zijn dus gewaarschuwd, maar het zou zonde zijn al die Appelsapjes niet uit de kast te halen. Waarom het nu precies een top 42 is geworden, willen de mannen niet zeggen.

Timur Open Radio is elke zaterdag en zondag van 12:00-15:00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Voor meer informatie en alle Mama Appelsapjes check je Timur.bnn.nl, Timur op Facebook of Rámon op Twitter.