Nederlandse Omroep Stichting (NOS)


'Historische' WK-finale honkballers live bij NOS Studio Sport

HILVERSUM, 14 oktober 2011 - De finale van het WK honkbal tussen het Nederlands team en Cuba of Canada is in de nacht van zaterdag op zondag vanaf 23.50 uur rechtstreeks te volgen bij NOS Studio Sport via Nederland 1 en NOS.nl. Afgelopen nacht zorgden de Nederlandse honkballers in Panama voor een enorme stunt door 25-voudig wereldkampioen Cuba te verslaan. Nederland is het eerste Europese land dat in de 73-jarige WK-historie de eindstrijd haalt. Het commentaar bij de beelden komt van de vaste honkbalcommentator van de NOS en 131-voudig international, Charles Urbanus en Ronald van Dam. Op Radio 1 verzorgt Andy Houtkamp flitsen in de lopende programmering.

Via de live-stream op website van de NOS kan ook de traditioneel grote schare honkbalfans in het Caribische deel van het Koningrijk (voormalige Nederlandse Antillen) de finale volgen.

De verrichtingen van de Nederlandse equipe tegen Zuid-Korea en Cuba waren afgelopen week eveneens live te volgen bij de NOS via nos.nl. Vanwege het ontbreken van een tv-signaal van de andere wedstrijden van Oranje, waren hiervan geen beelden te zien bij de NOS.




Nederlandse Omroep Stichting (NOS)