Projectorganisatie Maasvlakte 2


Proefjes in FutureLand tijdens herfstvakantie

04-10-2011 - Havenbedrijf Rotterdam N.V.

FutureLand staat tijdens de herfstvakantie in het teken van Oktober Kennismaand. Dagelijks vinden er speciale rondleidingen plaats, waarbij verschillende demonstraties worden gegeven.

Daarnaast kunnen kinderen ook op onderzoek uit gaan en onder begeleiding van een van de voorlichters zelf proefjes doen.

Oktober Kennismaand is het grootste landelijke evenement over wetenschap en technologie. Bijna 800 evenementen in heel Nederland worden in dit kader georganiseerd. Van zondag 16 tot en met zondag 30 oktober kunnen kinderen dagelijks tussen 11.00 en 15.00 uur op pad met een rondleider voor demonstraties van bijzondere, technische proefjes in de Yangtzezaal.

Praktische informatie
In informatiecentrum FutureLand beleef je de haven van de toekomst. FutureLand staat op de grens van de huidige Maasvlakte en biedt een prachtig uitzicht op zee en Maasvlakte 2 in ontwikkeling. Het centrum is het hele jaar gratis toegankelijk van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 11.00 tot 17.00. Eenmaal per maand is FutureLand ook op zaterdag open. De FutureLand Express rijdt iedere dag dat FutureLand open is en maakt een bijzondere rondrit over het nieuwe land van Maasvlakte 2. Kosten zijn EUR5,- per persoon, reserveren verdient aanbeveling. Kijk voor meer informatie, het programma en het reserveren van de FutureLand Express op www.futureland.nl.