Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Overval Arnhemse horecagelegenheid; twee mannen aangehouden
Publicatiedatum: 16-10-2011 0:21:38

ARNHEM - De politie heeft op zaterdagavond 15 oktober rond half elf twee mannen aangehouden op verdenking van het plegen van een overval op een horecagelegenheid op het Velperplein in Arnhem. De politie was snel ter plaatse en kon de twee, een 24-jarige Arnhemmer en een 20-jarige man uit Varsseveld, ter plekke aanhouden. Bij de overval raakte een medewerker gewond.

Naar het zich nu laat aanzien, kwamen even voor sluitingstijd, rond half elf, twee mannen de horecagelegenheid binnen. Een medewerker merkte de mannen op en op enig moment zou er een schermutseling tussen de overvallers en de medewerker zijn ontstaan. De medewerker liep hierbij letsel op aan zijn oog en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Op het moment van de overval was er politie in de buurt van de horecagelegenheid. Die kon de twee overvallers direct in de zaak overmeesteren. De twee zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Offensief tegen overvallen
Burgers en ondernemers worden opgeroepen verdachte situaties te melden bij en informatie te geven aan de politie op 0900-8844. Als men anoniem wil blijven, kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Men kan ook mailen met het overvallenteam:
overvallenteam@gelderland-midden.politie.nl.