Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Het nieuwe Luxor Theater en HipHopHuis Rotterdam presenteren:

Danssensatie Blaze, één groot HipHopfeest!

De beste break- en streetdancers ter wereld, gecombineerd met de beste dansers van Nederland? In ieder geval van Rotterdam! Van vrijdag 14 t/m zondag 16 oktober is de show van internationale danssensatie Blaze te zien in het nieuwe Luxor Theater. Voor hiphopper Angelo Pardo is het de eerste keer dat hij met Blaze optreedt op zijn thuisbasis, Rotterdam! Na de voorstellingen kan er doorgebattled worden in de foyer van het theater op de afterparties georganiseerd door het HipHopHuis Rotterdam. Met o.a. dansers uit de groepen Pop'arazzi Crew en The Groove Kings (finalisten Holland's Got Talent), en Luda Crew.

Blaze - The Latest Dance Craze
Blaze! is een spectaculaire streetdance-, breakdance- en hiphopshow, waarin een internationale cast in een razend tempo een staalkaart aan dansstijlen toont: krumpen, parcours, poppen, locken, skaten, headspins en breaken! De energieke sound wordt verzorgd door DJ Hazze en bestaat uit classics en hedendaagse hiphop- en dancetracks. Naast de Nederlandse Jomecia Oosterwolde danst nu ook de Rotterdamse Angelo Pardo (finalist SYTYCD seizoen 2 en winnaar van The Ultimate Dance Battle), deel uitmaken van dit succesvolle dansgezelschap! Angelo:'Voor mij komt een droom uit'.

Qua styling is deze high-energy show een genot om naar te kijken. Es Devlin, die onder andere sets voor Kanye West en Lady Gaga heeft ontworpen, en Patrich Woordroffe, die het lichtonwerp voor de Michael Jackson This Is It-show heeft gecreëerd, zijn hier verantwoordelijk voor.

Afterparties door HipHopHuis Rotterdam

Het HipHopHuis bestaat sinds 2002 en is door Bennie Semil, Lloyd Marengo en Aruna Vermeulen opgericht om een thuishaven te bieden aan HipHop liefhebbers uit Rotterdam en omstreken. Het HipHopHuis streeft ernaar om hoge kwaliteit te bieden voor weinig geld, om hiphop- en danslessen zo toegankelijk mogelijk te maken.

De Rotterdamse Angelo Pardo, danser uit Blaze!, danste ooit bij HipHopHuis Rotterdam. Een mooie reden dus voor de Rotterdamse dans-kweekvijver om te laten zien welke talenten zich nog meer bij hen hebben ontpopt en de theaterbezoekers te laten zien wat zij doen. Samen met de dansers uit de groepen Pop'arazzi crew en The Groove Kings (finalisten Holland's got talent) en Luda Crew, kan er na de voorstelling nog doorgebattled worden!

BEKIJK OOK DE TRAILER!

Locatie: nieuwe Luxor Theater

Datum: vr 14 t/m zo 16 oktober 2011

Aanvang: 20.00 uur, zondagmiddag 14.00 uur

Prijs: van ¤ 15 tot ¤ 35

Meer info: http://www.luxortheater.nl/94-635-Blaze

Kaarten voor de voorstelling via www.luxortheater.nl of (telefonisch) reserveren aan de kassa van het theater, 010 - 484 33 33. De kassa is elke dag geopend van 13.00 tot 18.00 uur.



Ingezonden persbericht