Politie Gelderland-Zuid

Vier gevallen van huiselijk geweld

Bruchem, Groesbeek, Ingen, Nijmegen, 16-10-2011 o De politie is zaterdag en zondag druk geweest met vier afzonderlijke gevallen van huiselijk geweld. In alle vier de zaken vonden aanhoudingen plaats.

Een 38-jarige Nijmegenaar werd zaterdagmiddag om 13.15 uur op de Stationsstraat in Nijmegen aangehouden. Hij zou zijn partner mishandeld hebben. De partner van de man, een 34-jarige Nijmeegse, had enig letsel. Nadat ze had verteld wat er was gebeurd hielden agenten de 38-jarige man aan.

Op parkeerplaats De Lucht aan de A2 in Bruchem hield de politie zaterdagavond om 22.30 uur een 20-jarige Heerlenaar aan voor mishandeling van zijn partner, een 21-jarige inwoonster van Spijkenisse. Hij zou de vrouw geslagen en geschopt hebben. De vrouw had enig letsel. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.

Op de Bulksestraat in Ingen troffen politiemensen zondag rond 00.00 uur na een melding een 23-jarige vrouw aan. Zij verklaarde even daarvoor mishandeld te zijn door haar partner. Na de mishandeling was ze door hem het huis uitgezet. De vrouw deed aangifte. Kort daarna hielden de agenten op de Luchtenburg in Ingen de 27-jarige partner van de vrouw aan.

Zondagochtend rond 00.30 uur meldde een 45-jarige vrouw dat zij geslagen was door haar partner. Politieagenten die ter plaatse waren zagen dat de vrouw enig letsel had aan haar hand. De man verklaarde dat hij alleen een voorwerp had gegooid. De vrouw deed aangifte tegen haar partner. Hierop is de 55-jarige man aangehouden. Het voorval was op de Heer Zegerstraat in Groesbeek.

(00)

Laatst gewijzigd 16-10-2011 8:46 | © Regio Gelderland-Zuid |