Politie Brabant-Noord

Vier aanhoudingen bij festivalterrein

Volkel, 16-10-2011

Een 19-jarige fietser uit Zeeland is zaterdagavond even voor middernacht aangehouden op de Zeelandsedijk. De man wilde het festivalterrein verlaten in een richting die was afgesloten. Agenten hebben de man drie keer gevorderd om het terrein via de correcte uitgang te verlaten, maar de man gaf hieraan geen gehoor. Uiteindelijk is hij aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Omstreeks 01.10 uur is een 25-jarige man uit Elsendorp aangehouden. De man werd door de beveiliging van het terrein verwijderd, omdat hij ruzie zocht bij de EHBO-post. De man wilde het terrein weer op maar werd gestopt door de aanwezige agenten. Hierop werd de man agressief. Hij sloeg, schopte en bedreigde de agenten die hem aanhielden. De man is in verzekering gesteld.

Een 23-jarige Udenaar is zondagochtend om 02.30 uur aangehouden voor belediging. De man vond het nodig om surveillerende agenten uit te schelden. Hij is aangehouden en ingesloten.

Zondagochtend om 03.00 uur is een 17-jarige festivalbezoeker uit Erp aangehouden voor mishandeling. De jongen sloeg bij het verlaten van het terrein een verkeersregelaar in het gezicht. Hij is voor verhoor overgebracht naar het bureau.