Wijnwinkel van het jaar voor de derde keer achterelkaar


BUSSUM, 20110911 -- Voor de derde keer achterelkaar behoren Hetty en Jan Cees Griffioen, eigenaren van Gastrovino Griffioen wijnkoperij, bij de laatste 10 beste wijnzaken van Nederland. De laatste 15 gaan bezocht worden door een vakjury, maar zij moeten eerst diverse vragen schriftelijk beantwoorden. Op 16 oktober is de uitreiking in het wijnevenement “Klassiek Europa te Noordwijk”.

Hetty en Jan Cees Griffioen, eigenaren van Gastrovino Griffioen Wijnkoperij, zijn zeer verheugd, dat zij weer bij de laatste 10 beste wijnwinkels van Nederland behoren. Dit is voor de derde keer achterelkaar dat Gastrovino Griffioen bij de beste van Nederland behoort. Ze gaan nu voor de top 3 van Nederland.

Door het wijntijdschrift Perswijn is de competitie uitgeschreven. Er waren meer dan 450 wijnwinkels in Nederland genomineerd. Klanten konden per email hun stem uit brengen. Er zijn ruim 7000 stemmen geteld.

De uitslag stond dinsdag 6 september op hun site www.perswijn.nl

De laatste 15 gaan bezocht worden door een vakjury, maar zij moeten eerst div. vragen schriftelijk beantwoorden. 16 oktober is de uitreiking in het wijnevenement “Klassiek Europa te Noordwijk”

Gastrovino Griffioen wijnkoperij is gevestigd in de deel van de 19e eeuwse familie boerderij op de Oud Bussummerweg 31 1401 SM  Bussum

www.griffioenwijn.com





Gastrovino Griffioen Wijnkoperij