Gemeente Barneveld


Wegwerkzaamheden Hooiweg in Garderen

Volgende week (vanaf maandag 17 oktober 2011) worden er in opdracht van de gemeente Barneveld wegwerkzaamheden aan de Hooiweg in Garderen uitgevoerd. Het gaat om het deel vanaf de kruising met de Oude Barneveldseweg tot de overgang naar het zandpad (de achteringang hotel Overbosch). Dit weggedeelte wordt voorzien van een nieuwe asfaltlaag.

Het asfalt op dit traject is slecht. De weg werd met zogenoemd koudasfalt (noodreparaties) zo goed als mogelijk gedicht, zodat de veiligheid werd gewaarborgd. Maar dit moet wel definitief worden vervangen. Dit weggedeelte van de Hooiweg wordt daarom in beide richtingen volledig afgesloten.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in week 42 (maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober). Op welke dag proces wordt gestart, is nu nog niet bekend. De werkzaamheden zijn naar verwachting vrijdag 21 oktober 2011 afgerond. Dit is wel afhankelijk van het weer en andere omstandigheden.

De momenten dat woningen of bedrijven niet bereikbaar zijn, worden door de aannemer met betreffende personen overlegd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met de heer B. (Bas) de Jong of B. (Bernard) Bennink van de afdeling Beheer Openbare Ruimte van de gemeente Barneveld, T 14 0342 (netnummer niet nodig) of via b.dejong@barneveld.nl of b.bennink@barneveld.nl.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl - Privacystatement