Online seminars om het pensioenbewustzijn te vergroten


Iedereen verstand van pensioen

BERGEN OP ZOOM, 20111017 -- Fincura Pensioenconsultancy uit Bergen op Zoom is gestart met de website www.pensioenwebinar.nl. 48% van Nederland heeft onvoldoende kennis van het pensioen dit is de reden om te starten met deze nieuwe dienstverlening.

Fincura is van mening dat op een eenvoudige manier en met eenvoudige middelen het pensioenbewustzijn vergroot kan worden. Het voordeel van een webinar of online seminar is dat deze thuis gevolgd kan worden, er geen reistijd is en de kosten laag zijn. Ook de interactie, vraag en antwoord, is een belangrijk onderdeel van een webinar. Door gebruik te maken van moderne hulpmiddelen zal ook de jongere generatie eerder geneigd zijn deel te nemen.

De online seminars kunnen door iedereen gevolgd worden. Het is bij uitstek geschikt voor werkgevers en pensioenfondsen om hun werknemers/deelnemers te informeren over pensioen.

Op dit moment worden de volgende online seminars gegeven:


Particulier

-       Wat is pensioen?
-       Ik bouw pensioen op, waar moet ik op letten?
-       Ik ga binnenkort met pensioen, waar moet ik op letten?
-       Maak je eigen pensioenplan (online training)


Werkgevers/pensioenfondsen


-       De pensioenregeling uitgelegd
-       De pensioenregeling voor nieuwe werknemers
-       Pensioenontwikkelingen in Nederland
-       Het Uniform Pensioenoverzicht uitgelegd

Over Fincura Pensioenconsultancy
Fincura is een onafhankelijk pensioenadvies kantoor voor werkgever, werknemer, ondernemer en adviseur. De ambitie is om het pensioenbewustzijn bij deze partijen te vergroten. Dit doen wij door vooruitstrevende methodes te gebruiken en te ontwikkelen.





Ingezonden persbericht