Ingezonden persbericht

Apeldoorn, 16 oktober 2011

Start inschrijving Midwinter Marathon

Vanaf heden kunnen lopers zich inschrijven voor de 39ste editie van de Centraal Beheer Achmea Midwinter Marathon op zondag 5 februari. Lopers kunnen hiervoor terecht op www.midwintermarathon.nl.

Om de lopers in optimale omstandigheden te kunnen laten lopen, heeft de organisatie een aantal maatregelen genomen. Met het recordaantal van ruim 9.000 deelnemers tijdens de laatste editie is voor komende jaren een maximum aantal van 11.500 deelnemers bepaald. Voor de Aventus Acht van Apeldoorn geldt een maximum aantal deelnemers van 4500 en voor de Hollander Techniek Mini-Marathon een maximum van 4000. Daarnaast is er een verplichte indeling in startvakken en is er geen na-inschrijving meer op de dag zelf (m.u.v. de Kidsrun).

Omdat er geen na-inschrijving meer is op de dag zelf komt de organisatie de lopers tegemoet. De voorinschrijving is tot 22 januari, de lopers krijgen dan het startnummer thuisgestuurd. Na die datum is het nog mogelijk om in te schrijven tot 1 februari, alleen moeten de lopers het startnummer dan ophalen in Schouwburg en Congrescentrum Orpheus.
Ten opzichte van de laatste editie afgelopen februari blijven de inschrijfgelden voor 2012 gelijk.

Afstanden

Een overzicht van de afstanden van de Centraal Beheer Achmea Midwinter Marathon 2012:
. Centraal Beheer Achmea Marathon - 42,195 km
. Helicon Asselronde - 27,5 km
. Hollander Techniek Mini-Marathon - 18,5 km
. Aventus Acht van Apeldoorn - 8 km
. De Stentor Kidsrun - 1 km

Einde persbericht

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht