Ingezonden persbericht


Persbericht

B+P Communicationsystems gaat, network2day komt

Ede, 17 oktober 2011 - B+P Communicationsystems gaat met ingang van vandaag verder onder de naam network2day. Ook de huisstijl is veranderd. De nieuwe naam doet meer recht aan de kernactiviteiten, ambitie en groeistrategie, en de nieuwe huisstijl sluit goed aan bij het dynamische karakter van de netwerkspecialist.

Robert van der Kasteren, eigenaar en Algemeen Directeur van Network2Day B.V.: "Onze focus ligt uitsluitend op networking. In onze nieuwe naam komt dat veel beter tot uitdrukking." Is networking geen gepasseerd station nu alles naar de Cloud gaat? "Beslist niet. Het zal nog heel lang duren - als het al zover komt - voordat organisaties hun bekabelde of draadloze netwerk opdoeken. Sterker nog, dankzij cloud computing worden de eisen aan het bedrijfsnetwerk alleen maar zwaarder."

Van Kasteren houdt van duidelijke keuzes. "Wij willen topspecialist zijn en geen generalist." De radicale keuze voor alleen maar networking is er zo een, net als de keuze voor HP. Dat lag een kleine 10 jaar geleden beslist niet voor de hand omdat HP toen nog een relatief kleine speler was op de netwerkmarkt. "HP's visie en gedrevenheid spraken ons echter aan. Inmiddels heeft HP in korte tijd een zeer groot deel van de markt veroverd. Onze beslissing destijds heeft goed uitgepakt." Inmiddels hebben network2day en HP een hecht partnership en dient network2day als kenniscentrum voor de netwerkproducten, oplossingen en services van HP. Op 5 oktober 2011 is network2day door HP uitgeroepen tot Networking Partner of the Year 2011.

"Network2day is een van onze grootste netwerkpartners in de Nederland en heeft in negen jaar samenwerking bijgedragen aan onze snelle groei. Ook onder de nieuwe naam en focus laten zij zien te beschikken over een goede toekomstvisie die past bij de ambitie van HP in het speelveld van cloud en connectiviteit." Dat zegt Attila van Dam, Country Manager HP Networking Nederland.

De nieuwe naam en huisstijl markeren tevens de snelle groei die het bedrijf doormaakt. Van Kasteren: "We willen jaarlijks met 30% groeien, in mensen en in omzet. Voor het lopende jaar is de groei van de business al 50%. We willen alleen de allerbeste mensen in de markt. Die zijn schaars, maar het lukt ons goed om hoog gekwalificeerde mensen aan te trekken."

Network2day bouwt hoogwaardige netwerken door de producten en de benodigde kennis daaromheen te leveren. "Wij willen duidelijk mee met de trend naar Everything-as-a-Service. We zijn concepten voor Wifi-as-a-Service en Connectivity-as-a-Service aan het ontwikkelen. De klant betaalt voor het gebruik en hoeft niet meer te investeren," zegt Van Kasteren. In de loop van 2012 zullen deze diensten worden gelanceerd.

Over network2day
Network2day adviseert, ontwerpt, implementeert en onderhoudt infrastructuren voor Data, Voice-over-IP en Video. # # #