Ingezonden persbericht


persbericht

DAg in dag uit Pink Ribbon

dE NIEUWE jaaragenda ligt in de winkel

Bussum, 17 oktober 2011 - De nieuwe Pink Ribbon agenda iss verkrijgbaar! De 2012 jaaragenda van Stichting Pink Ribbon is de derde editie en weer een ware eyecatcher! De exclusieve roze leather-look agenda is in een groot aantal winkels en online te koop. Met een deel van de opbrengst wordt Stichting Pink Ribbon gesteund bij het vragen van aandacht voor borstkanker. Een goede reden om hem te kopen.

Agenda met actie!
In de 2012 editie van de Pink Ribbon agenda staat bewegen centraal, want meer bewegen is minder kans op borstkanker. De agenda stimuleert je om in actie te komen met leuke beweegtips en Pink sport evenementen die je niet mag missen. Daarnaast staan er nuttige apps, handige websites, inspirerende boeken en veel nieuwe Pink producten in. Natuurlijk is er ook volop aandacht voor Stichting Pink Ribbon. 2012 kleurt roze, want met deze agenda laat je dag in dag uit zien dat je Pink Ribbon steunt.

Pink! Maar ook praktisch...
De agenda heeft een handige weekindeling over twee pagina's, en door de interne ringband blijft hij gemakkelijk openliggen op tafel of op je schoot als je er iets in wilt schrijven. Het formaat van de agenda is 18,5 x 14,5 cm, dus gemakkelijk mee te nemen in je handtas. De magneetsluiting met zilverkleurig Pink Ribbon amuletje zorgt ervoor dat de agenda netjes dicht blijft.

Waar te koop?
De Pink Ribbon Agenda is te koop bij onder meer AKO, Bruna, V&D, vele kleine boekhandels en kiosks, maar natuurlijk ook via de vernieuwde officiële webshop van Stichting Pink Ribbon www.pinkribbonshop.nl. De agenda kost ¤ 14,95, waarvan ¤ 3,- wordt gedoneerd aan Stichting Pink Ribbon.

Oktober is borstkankermaand
Het hele jaar zet Stichting Pink Ribbon zich, samen met haar partners, het Nederlandse bedrijfsleven en vele anderen in om aandacht te vragen voor borstkanker. Met als hoogtepunt de maand oktober. In deze speciale borstkankermaand worden er door particulieren en bedrijven traditioneel veel acties en evenementen georganiseerd om aandacht te vragen voor deze ziekte. Er wordt dan ook extra geld ingezameld met acties en verkoop van diverse Pink Ribbon producten, zoals de Pink Ribbon Geluksarmband.

Over Stichting Pink Ribbon
Stichting Pink Ribbon is de fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker. Dankzij de (financiële) steun van velen is zij in staat te werken aan het realiseren van haar doelen: het verminderen van het aantal mensen dat borstkanker krijgt; het bevorderen van een vroege diagnose en het verbeteren van de zorg voor patiënten en hun naasten. Stichting Pink Ribbon bereikt haar doelstellingen door: het financieren van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van preventie en vroege diagnose; het financieren van zorgprojecten voor borstkankerpatiënten en hun naasten; het geven van voorlichting en het financieren van voorlichtingsprojecten van andere organisaties.

Meer informatie over Stichting Pink Ribbon is te vinden op www.pinkribbon.nl.


- einde bericht -

Noot voor de redactie (